Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Gymnastikförbundet står precis inför att införliva en ny strategisk plan fram mot 2028. Vi söker nu en engagerad ledare som vill vara en del av denna resa och tillsammans med oss driva flera viktiga utvecklingsområden för Svensk Gymnastik.
 
Nu har ett antal uppdateringar gjorts i Gymnastikförbundets riktlinjer för träning och tävlingar, där fortsatt stora restriktioner gäller för att minska risken för smittspridning av Covid-19.
 
Vi välkomnar Maria Persson som Gymnastikförbundets nya Gymnastikombudsman.
 
Nedan kan du läsa höstterminens första fredagshälsning från generalsekreterare Pelle Malmborg!
 
Nu har du möjlighet att i efterhand ta del av webbinariet från den första september där konceptet Framtidens Idrottshall presenterades för första gången. Från Gymnastikförbundet deltog projektledare Daniel Glimvert.
 
Idag har flera beslut tagits om tävlingar i kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, rytmisk gymnastik och truppgymnastik kan genomföras eller inte.
 
 
 
Nu är anmälan öppen till Förbundsmötet 2020 den 26 september.
 
 
Just nu pågår en politisk process om hur många personer som får delta och vara publik på tävlingar och arrangemang med anledning av Covid-19.
 
I början av veckan genomförde Städa Sverige tillsammans med det lokala föreningslivet en städdag för ett hållbart Haninge. En av föreningarna som deltog var Vendelsö GF.
 
Inför och så här i början av termin får Gymnastikförbundet många frågor som handlar om barngymnastiken och COVID-19.
 
Lagom till skolstart lanserar Gymnastikförbundet fyra nya pausgympafilmer som riktar sig till elever som går i grundskolan och på gymnasiet.
 
Beslut har tagits att SM i truppgymnastik ställs in 2020. Tävlingen skulle ha genomförts den 17-18 oktober i Västerås.
 

0_SecoLogo

Postadress:
Fagersta GF - Gymnastik
Alfavägen 21 A
73746 Fagersta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: fagerstagymnastik@gmail.com

Se all info